Minorități

Coming out de Găgăuzia: băiatule, ești gay sau masochist?

21:24, 24 martie 2018

Zilele trecute, presa de la Chișinău scria despre un gay care și-a recunoscut public înclinații sexuale. În mediile homosexuale acest ritual sau gest provocator se numește “coming out”. Adică, omul își ia inima în dinți și vorbește oamenilor despre pasiunea sa față de sexul “netradițional”, chiar dacă acestui public nu îi este interesant deloc cu ce și unde se scobește “băiato-fetiță” noaptea, la cine i se scoală și la cine nu i se scoală?

Acum, băiatul se plânge că este înjurat și primește amenințări. Nu știu dacă e adevărat, însă nu m-aș mira deloc. E foarte probabil. Eu doar i-aș adresa o simplă întrebare: Pentru ce? La ce bun? WTF?

De ce pe mine, utilizator de internet, cititor de știri, ar trebui să-mi trezească vreun interes pasiunile tale pentru bărbați? De ce ții neapărat să-mi intri în zona de vizibilitate poluând mediul informațional? Ești atât de naiv să crezi că mă vei face să renunț la modul meu de a gândi de dragul problemelor tale de „ordin emoțional”? Nu. Chiar nu mă interesează „sensibilitățile” tale. Doar mă plictisești și mă iriți.

Ești un individ care trăiești într-o societate unde deviațiile sexuale sunt inacceptabile, exact așa cum svastica este inacceptabilă în Germania sau burqa islamică în Franța. De ce ar ți-ar trebui ție, homosexuale, să inciți oamenii, în mijlocul cărora ai trăit pașnic până acum, la violență verbală sau fizică, știind prea bine că anume acesta va fi efectul? Te simțeai cumva prea neconfortabil în lumea ta? Aveai mâncărimi? Ei, acum fii bun și asumă-ți consecințele.

După mine astfel de manifestări pot avea doar explicații: o comandă din partea activiștilor pro-gay, pentru care victimizarea homosexualilor a devenit un soi de afacere profitabilă, luând în considerație interesul sporit al unor donatori externi pentru astfel de “probleme globale”. Ar fi suficient să primească o palmă pentru ca LGBT-iștii să evoce din nou necesitatea adoptarea unor noi legi cretine care “ar preveni și combate homofobia”, în realitate fiind vorba iarăși de o restrângere a libertății de opinie și exprimare până și dincolo de absurd.

Exact așa cum feministele cu creierul spălat văd în orice bărbat un „opresor” și „maniac” prin simplu fapt că e bărbat și nu altceva, activiștii LGBT văd în orice persoană care nu le împărtășește ideologia absurdă un potențial “ucigător de gay”. Anume din acest motiv au nevoie ca de oxigen de provocarea artificială a unor reacții violente pentru a-și justifica în fața propriei conștiințe, dar și în fața finanțatorilor lor, propriul lor sens al existenței. E și asta o obsesie care se învecinează cu zona patologicului și devine tot mai mult un adevărat pericol public. În acest caz, tânărul ar fi un soi de “jertfă sacră” pe “altarul cauzei LGBT-iste”.

O altă presupunere ar fi că tu, băiato-fată, ești un masochist. Masochismul este o tulburare mintală care se manifestă prin faptul că o persoană obține o plăcere atunci când este supusă maltratării și înjosirii, iar tu pari a fi dintr-o astfel de categorie și asta ar putea fi o problemă mai gravă decât preferințele homo. Deocamdată, masochismul este considerat o patologie în mediul medical-academic, în acest caz tânărul ar avea nevoie de o asistență a psihiatrului, nu de mesaje de susținere și aprobare.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,