Generalități

Ce a pățit principalul contracandidat al lui Putin după ce a pariat cu un vlogger rus

01:08, 25 martie 2018
Pavel Grudinin

Cel mai puternic contracandidat a lui Putin a fost nevoit să-și radă mustața din cauza unui pariu încheiat cu cel mai popular vlogger din Rusia

Fostul candidat pentru funcția de președinte al Rusiei, Pavel Grudinin, a piedut un pariu cu cel mai popular vlogger din Rusia, Yury Dud. Într-un interviu, Dud i-a propus lui Grudinin (înaintat de Partidul Comunist al Rusiei) să-și radă mustața în cazul în care va acumula mai puțin de 15 la sută. În cazul în care vloggerul pierdea pariul, Dud urma să-și radă părul de pe cap. Emisiunea a acumulat peste 6 milioane de vizualizări.

Potrivit rezultatelor finale, Grudinin a acumulat 11,7 la sută, situându-se pe poziția a doua, după Vladimir Putin. Totuși, candidatul comunist este convins că alegerile nu au fost cinstite și că în realitate a acumulat mai multe voturi. Totuși, „un pariu este un pariu”, un bărbat adevărat trebuie să se țină de cuvânt.

Zis și făcut: Grudinin și-a ras mustața, iar tot procesul a fost filmat și publicat pe canalul YouTube al jurnalistului Maxim Șevcenko,  care în calitate de persoană de încredere a candidatului a vorbit din numele Grudinin la ultimele runde ai dezbaterilor electorale.

Grudinin poartă mustață de 30 de ani.